Tarinat

KatjaKoo tuo palan afrikkaa ulottuvillemme kauniiden sisustustekstiilien ja tuotteiden muodossa. Afrikkalainen sisustus on valtaamassa ansaittua jalansijaansa skandinaavisen sisustustyylin rohkeana täydentäjänä. Innoituksena KatjaKoolle on toiminut aito ja todellinen halu parantaa afrikkalaisten naisten asemaa ja saada heidän äänensä kuuluviin. KatjaKoo nostaa esille naisten kasvot ja tarinat näiden upeiden tuotteiden takaa.

Nämä tuotteet puhuvat kaunista kieltään näiden hiljaisten naisten uskomattomista kädentaidoista. Jokainen naisten valmistama tuote on uniikkia käsityötä, afrikkalaista kulttuuria ja perinteitä huokuva ainutlaatuinen pala, joka on tehty taidolla ja lämmöllä juuri Sinun tarpeisiisi.

Katjakoo tarjoaa näille afrikkalaisten perinteiden kädentaitajille mahdollisuuden työllistymisen kautta turvata oma ja perheidensä toimeentulo ja tätä kautta myös arvokkaan roolin osana yhteiskuntaa. Nämä opit säilyvät perimänä myös Afrikan kasvavan sukupolven naisille.

KatjaKoon asiakkaana myös sinulla on mahdollisuus osaltasi turvata afrikkalaisten naisten asemaa.

KatjaKoo will bring us a piece of Africa in the form of beautiful interior textiles and other products. African interior decoration is gaining more and more ground enriching the Scandinavian interior design. What inspires KatjaKoo is the genuine desire to improve the status of African women in society and help them to be seen and and heard.

KatjaKoo highlights women and women’s stories behind their fabulous products. These products are the proof of the incredible skills of those women. Every product is a unique piece of crafts, traditions and African culture made for your needs with warmth and expertise. KatjaKoo offers these skilled artisans an opportunity to be employed in order to help them to sustain their livelihood and the livelihood of their families. The women also wish to be able to educate their children, which is a big challenge for them as well. In other words, KatjaKoo wants to help these women to achieve a more significant role in society. The work and the skills of these women will also inspire the future
generations, especially girls.

As a client of KatjaKoo you too have a chance to improve the social standing of African women.

elina-iso Tässä on Elina.

Hän on 45- vuotias neljän lapsen äiti Tansaniasta. Elina kertoo olevansa kiitollinen, että saa olla mukana tekemässä töitä KatjaKoolle.

Työ on auttanut häntä ja hänen perhettään, sekä antanut mahdollisuuden parempaan. Elina kertoo, että elämä on rankkaa ja etteivät tulot riitä kattamaan kaikkia lasten koulumaksuja.

Elinaa ja hänen lapsiaan auttaisi, jos mahdollisimman monelle naiselle kylässä riittäisi työtä. Mahdollistat Elinan lasten koulunkäyntiä ja heidän perheensä toimeentuloa jokaisella KatjaKoo- tekstiili hankinnalla.

noeliana-iso Tässä on 29- vuotias nainen, nimeltään Noeliana.

Hän on yhden lapsen äiti.Noelianalla on ihana unelma ja tavoite elämässään. Vielä jonain päivänä hän haluaisi olla malli ja pukeutua muodikkaasti ja antaa myös perheelleen mahdollisuuden kauniisiin vaatteisiin. Jokainen tekemäsi KatjaKoo- tekstiili hankinta on askel työllistämään Noelianaa ja tekemään hänen unelmastaan totta.

happy-iso Hänen nimensä on Happy.

Hän on 31- vuotias yhden lapsen äiti.

Happy kertoo nauttivansa ompelemisesta ja hänen unelmansa olisi olla itsenäinen. Happy haluaa kehittyä työssään ja laajentaa, sekä monipuolistaa osaamistaan. Tämä on mahdollista heidän liiketoimintansa turvaamisella. Ostamalla autat.

neema-iso Neema on tansanialainen 25- vuotias nuori nainen.

Hänellä ei ole vielä perhettä. Hän unelmoi, kuten kuka tahansa meistä.

Neema toivoisi, että he käsityöläiset saisivat jonkinlaisen toimiston, jossa hän saisi ommella ja myydä materiaaleja. Näin hän voisi auttaa itseään ja läheisiään. Sinulla on mahdollisuus auttaa Neemaa tekemään juuri sitä työtä, mikä on hänelle tärkeää ja rakasta.

logati-iso Logati on 53- vuotias suurperheen äiti. Hänellä on huollettavanaan 6 omaa lasta ja lisäksi 3 lastenlasta.

Logatin unelma on yksinkertaisen kaunis. Hän haluaa elää hyvää ja onnellista elämää perheensä kanssa. Hän toivoisi liiketoiminnan kasvavan niin, että hän pystyisi tarjoamaan lapsilleen mahdollisuuden hyvään koulutukseen. Logati kertoo,että tällä hetkellä tulot eivät vielä riitä lasten koulumaksuihin, koska tämän lisäksi hän haluaisi mahdollistaa myös lastenlastensa koulutuksen. Logati on työnsä myötä kuitenkin yhä lähempänä tuota mahdollisuutta. Me voimme auttaa häntä ottamaan seuraavan askeleen.

mary-iso 27- vuotias Mary on tansanialainen kahden lapsen äiti.

Marylla on unelma. Hän toivoisi liiketoiminnan kasvavan, jotta hän ja muut kylän naiset työllistyisivät, kyetäkseen huolehtimaan perheistään.

Maryn haaveena on myös jakaa työllään Afrikan kulttuuria eteenpäin, kyetä auttamaan omia vanhempiaan ja mahdollistaa kahden nuoremman sisaruksensa koulunkäynti.

Juuri sinä voit KatjaKoon kautta auttaa Marya työllistymään ja toteuttamaan omat unelmansa